Beste bezoeker, welkom op website van Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving.

Onze Stichting richt zich op mensen die in de samenleving een beperking hebben of die een afstand hebben tot het sporten. We helpen graag deze afstand kleiner te maken door mensen kennis te laten maken met de duiksport, waar snorkelen en zwemmen natuurlijk ook bij horen!
Duiken is één van de meest toegankelijke sporten voor mensen met een beperking. Vanaf het moment dat je onder water gaat, voel je je vrij en gewichtsloos. Door het ontbreken van allerlei omgevingsprikkels is duiken voor velen weggelegd.

Duiken is gezellig, plezier, gezond, motiverend, sociaal, sportief en vooral een geweldige ervaring! Voor mensen met een beperking is duiken ook vaak een therapie. Onze Stichting staat garant voor veiligheid en gezelligheid. Onze kracht is persoonlijke aandacht!

 


Kun je ademen, dan kun je duiken !!!

Als wij jouw interesse hebben gewekt kun je altijd eens langskomen om te kijken of deze mooie sport ook iets voor jou is! Je zou eventueel ook een proefduikje kunnen maken samen met een van onze vrijwilligers. Daarvoor kun je contact opnemen via het contactformulier op deze site.

Sponsoren

Wordt een vriend van Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving, doe een schenking of wordt een sponsor.

In de afgelopen jaren hebben personen en bedrijven onze stichting gesteund. Naast dat hierdoor onze stichting zich verder heeft kunnen ontwikkelen zijn we vaak met onze sponsoren in het nieuws geweest. Hierbij kunt u denken aan krantenartikelen maar ook (regionale) TV uitzendingen.

Een belangrijk deel van het succes van Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving is ook te danken aan de giften en donaties van onze ‘vriendengroep’. We hebben veel contact met onze vrienden, houden hen op de hoogte en nodigen ze uit als er iets bijzonders te doen is.

Als binnen uw organisatie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal staat gaat Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving graag met u in gesprek. Wij vinden dat sponsoring een partnerschap moet zijn. Vriend of sponsor van Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving worden? Laat het ons weten middel`s een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij contact met u kunnen nemen.

FacebookInstagramYouTube

© 2005 Fun Diving
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door Fun Diving