Reacties Zeelandduik

Wij hebben wat reacties van leden gekregen en willen die graag met jullie delen.

  1. Verslag Zeeland met Fundiving.

Zondag-02-september-2018 zijn we met een touringcar (grote bus) vertrokken met een grote gezellige groep duikers vertrokken naar Zeeland, van het vetrekpunt van zwembad Overboord in Dronten. Het was een gezellige lange zit in de bus op weg naar Zeeland, tijdens de reis heb ik al enorm genoten van iedereen, ik zat gezellig naast Amy. Hier en daar waren er leuke verhalen over duiken in de bus, de reis met het uitzicht vond ik prachtig. Eenmaal aangekomen in Zeeland, heb ik eerst gekeken aan het water waar we en welke duikrouter we gingen duiken, toen genoot ik al enorm, zelfs bovenwater al visjes, groter schelpen en veel gezien.
Toen de 1ste duik er op zat en we aan de lunch zaten, toen genoot er enorm en had eigenlijk geen behoefte meer aan de 2de duik,  toen hebben we in plaats van gedoken, hebben we gesnorkeld, dat was ook heel gaaf alleen dit hield ik niet lang vol, ik was best wel moe van de 1ste duik en van de voor bereidingen voor af, van de heen reis en het duikapparatuur om doen enzo. Maar dat heeft de pret niet mogen drukken, ik heb mij door mij moeheid heen geslagen, nadat ik was om gekleed en opgeruimd had, hebben we heerlijk met zijn alle patat gegeten,  voordat we gezamenlijk met ze alle terug met bus naar Dronten gingen   
ik heb de hele dag mij ogen zowel boven als onderwater uitgekeken, ik heb schelpen gezien, en krabjes, zelfs langs het riet en beplanting gezwommen. En nog zelfs een kwalletje op mijn hand heel eventjes gehad, dat was heel indrukwekkend zo gaaaaf!!!
Ik heb super genoten van deze lange maar erg leuke super leuke dag.
Zou het leuk vinden om dit vaker te kunnen doen.
ik wil iedereen bedanken voor de goede zorgen, en Amy en Sandra voor het onderwater avontuur, en natuurlijk ook hun voor de goede zorgen bovenwater. 
Dank jullie wel allemaal, deze dag gaat de boeken in met een Goude rand, ik heb genoten.
Zeker niet te vergeten wil ik het weer bedanken voor deze mooie zonnige warme dag en voor het heerlijke water termpartuur. Mijn ouders zijn ook komen kijken in Zeeland bij duiken; super leuk!. 

Liefs Renate Manders   

2.Verslag Zeeland met Fundiving.

 

In alle vroegte ging op zondagmorgen ging  de wekker bij ons in huis, om onwijs vroeg in de bus te zitten richting Zeeland.Het zou een geweldige dag gaan worden wat het weer betrof. Mijn doel na twee keer eerder een buitenduik te hebben gemaakt en wat door de grote spanning eindigde met hoofdpijn en bloed in mijn duikbril ,was deze keer dus al Snorkelend wat vissen en krabben te zien.. 

Dus met Arno het water in en jawel we zagen al heel veel moois, mijn doel was bereikt dus voor deze dag. Tot dat Benny onder het genot van een broodje hamburger zei  ”Jan zullen we zo gaan Duiken”.  Een beetje stoer zei ik “ja ik ga mee “

Dus samen met Benny en Arno in de Super handige lift het water in.Door hun deskundige aanpak werd het een ware belevenis en werd ik warempel nog enthousiast toen ik een zeenaald en krabben zag.

Het was gewoon geweldig. En zo werd mijn Angst omgezet in Plezier. Met dank aan alle vrijwilligers met dit keer in het bijzonder aan BENNY en ARNO. 

We gaan dus op naar de volgende buitenduik!!!!!

              De zeer Trotse en Blije Jan schenk!!!

 

  1. Verslag Zeeland met Fundiving.

 

Na een lange busrit kwamen we eindelijk aan in zeeland. De plek waar we gingen duiken was goed verzorgd en je kon makkelijk het water in komen.

Tijdens het duiken hebben we vooral veel krabben gezien, maar ook garnalen, vissen en een paar zeesterren. Het water was ook warm voor Nederlandse begrippen.

Tussen de duiken door was het ook gezellig aan wal met genoeg eten en drinken voor iedereen.

We hebben het zeer naar ons zin gehad.  

Dominick Goslinga

Zijn er nog mensen die hier iet aan toe willen voegen mail deze dan even naar webmaster@fundiving.nl