Sponsoren

Steun Stichting Fundiving
Wordt onze vriend, sponsor of doe een schenking

Duiken met een beperking
Het toegankelijk maken van de duiksport voor iemand met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking kan een grote invloed hebben op het leven van deze persoon. Wij zien positieve ontwikkelingen op het gebied van lichaam en geest, ook bij stoornissen in het autisme spectrum. Onder water is geen drukte maar rust en deelname aan een sport als duiken kan dan ook als therapeutisch beschouwd worden. De gewichtloosheid onder water zorgt voor een gevoel van vrijheid die voor veel van onze deelnemers als een verademing wordt beschouwd.

Vrienden van Fundiving
Een belangrijk deel van het succes van Fundiving is te danken aan de giften en donaties van onze ‘vriendengroep’. We hebben veel contact met onze vrienden, houden hun op de hoogte en nodigen ze uit als er iets bijzonders te doen is.

Vriend van Fundiving Dronten? Laat het ons weten middel`s een mail naar info@fundiving.nl

Sponsoren:
In de afgelopen jaren hebben personen en bedrijven onze stichting gesteund. Naast dat onze stichting Fundiving zich verder heeft kunnen ontwikkelen zijn we vaak met onze sponsoren in het nieuws geweest. Hierbij kunt u denken aan krantenartikelen maar ook regionale TV uitzendingen. Als binnen uw organisatie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal staat gaat Fundiving graag met u in gesprek. Wij vinden dat sponsoring een partnership moet zijn.

Sponsor van Fundiving?

Laat het ons weten middel`s een mail naar sponsoren@fundiving.nl en onze afdeling Sponsoring & relaties en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.