Sponsoring

CEWE_print dronten owsvd Overboord Sportservice Rabobank GroeneSluis   sporten en bewegen

Steun Stichting Gehandicaptenduiksport “Fun Diving”
Wordt onze vriend, sponsor of doe een schenking

Duiken met een beperking
Het toegankelijk maken van de duiksport voor iemand met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking kan een grote invloed hebben op het leven van deze persoon. Wij zien positieve ontwikkelingen op het gebied van lichaam en geest, ook bij stoornissen in het autisme spectrum. Onder water is geen drukte maar rust en deelname aan een sport als duiken kan dan ook als therapeutisch beschouwd worden. De gewichtloosheid onder water zorgt voor een gevoel van vrijheid die voor veel van onze deelnemers als een verademing wordt beschouwd.

Vrienden van Fundiving
Een belangrijk deel van het succes van Fun Diving is te danken aan de giften en donaties van onze ‘vriendengroep’. We hebben veel contact met onze vrienden, houden hun op de hoogte en nodigen ze uit als er iets bijzonders te doen is. Verder zijn wij ook actief op Facebook, klik hier voor onze Facebook pagina.

Vriend van Fun Diving worden? Laat het ons weten middels onderstaand formulier en maak uw donatie over naar rekeningnummer NL37RABO0144.0.349.80  t.n.v. Fun Diving

Sponsoren:
In de afgelopen jaren hebben bedrijven waaronder de Rabobank, Sportservice Flevoland en de Gemeente Dronten zich aan Fun Diving verbonden. Naast dat onze stichting Gehandicaptenduiksport West-Friesland zich verder heeft kunnen ontwikkelen zijn we vaak met onze sponsoren in het nieuws geweest. Hierbij kunt u denken aan krantenartikelen maar ook regionale TV uitzendingen. Als binnen uw organisatie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal staat gaat Fun Diving graag met u in gesprek. Wij vinden dat sponsoring een partnership moet zijn.

Sponsor van Fun Diving worden? Laat het ons weten middels onderstaand formulier en onze afdeling Sponsoring & relaties en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Materiaal:
Bij Fun Diving is materiaal altijd welkom. Hierbij kunt u denken aan trimvesten, ademautomaten, luchtflessen, lood. Kortom alles wat je nodig hebt om te kunnen duiken. Onderdeel van iedere les bij Fun Diving is een spel element, hiervoor gebruiken we onderwaterspeelgoed zoals speelballen, frisbees en nog veel meer.

Heeft u duik- en/ of spel materiaal? Laat het ons weten middels onderstaand formulier en wij komen het materiaal graag kosteloos bij u ophalen!


Laat een bericht achter voor onze onze afdeling Sponsoring & relaties en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
[indien de beveiligingscode lastig leesbaar is, klik op de code tot een beter leesbaar exemplaar]
[Form id=”17″]


CEWE_print sporten en bewegen dronten owsvd Overboord Sportservice Rabobank GroeneSluis