NK onderwatervoetbal. Doe mee of kom kijken!

P1070571
Eén van onze belangrijkste sponsoren uit Lissen, duikvereniging De Guppen, heeft vorig jaar het NK onderwatervoetbal gewonnen. Door dit succes mogen ze dit jaar het evenement organiseren. Vanuit Fun Diving zijn wij dan ook super trots om jullie hierover te mogen informeren.

Het evenement
Op zondag 6 november 2016 vindt het vijfde Nederlands kampioenschap onderwatervoetbal plaats. Dit jaar wordt het georganiseerd door NOB duikvereniging De Guppen uit Lisse. De wedstrijden zullen live te volgen zijn op een groot scherm, dus ook toeschouwers zijn welkom!

Het spel
Onderwatervoetbal wordt gespeeld met perslucht, maar zonder vinnen. De voetbal is gevuld met zout water en voor de rest lijkt het op gewoon voetbal. Teams bestaan uit 3 spelers met maximaal 2 reserve spelers en er wordt gespeeld over de breedte van het bad.

Voor wie?
Iedereen met een een geldig duikbrevet mag meedoen, schrijf je in met een team van 3 tot 5 spelers. Een medisch keuringsbewijs/formulier is verplicht. Deelname is op eigen risico.

Faciliteiten
Catering – tribune – restaurant -compressor

Voor de kids
Voor kinderen zullen er diverse andere activiteiten worden ontplooid in samenwerking met de buurtsportcoach welke worden gespeeld in het recreatie bad. Plezier gegarandeerd!

Locatie
Zwembad De Waterkanten, Sportlaan 21, 2161VA Lisse.

ScreenHunter_2

Share