Lisse en Dronten fietsen voor Fun Diving

Op zaterdag 11 juni 2016 organiseert Rabobank West-Friesland de jaarlijkse Rabo Fietssponsortocht.

Als Stichting Gehandicaptenduiksport met zijn roots in West-Friesland wil Fun Diving hier natuurlijk weer aan mee doen. Vorig jaar was het een groot succes en is er een prachtige tocht gefietst.

Op dit moment hebben alle vrijwilligers van hun projectleider een mail gekregen met alle informatie. Van de inschrijvingen uit Lisse en Dronten kunnen uiteindelijk acht vrijwilligers gaan fietsen en maximaal € 250,00 euro ophalen voor onze stichting.

Kans op verdubbeling?
Alle deelnemende verenigingen en stichtingen kunnen kans maken op verdubbeling van het sponsorbedrag (in plaats van € 250,- ontvangen uw vereniging/stichting dan € 500,-). . Dit jaar winnen de vier verenigingen/stichtingen die zich het meest West-Fries hebben uitgedost. Fun Diving is dan ook nieuwsgierig hoe creatief de vrijwilligers gaan zijn? De vier verenigingen met het leukste, gekste en/of creatiefste idee maken kans op een verdubbeling  van de bijdrage

Laat het snel weten bij je projectleider en vergeet vooral niet te vermelden met welke kleding jij de jury denkt te overtuigen om het bedrag te verdubbelen!!

Share