Fietstocht Rabobank een Succes!

 

De Rabobank Fietstocht was een succes! Op P1070865zaterdag 11 juni hebben vijf vrijwilligers van de projecten Lisse en Dronten mee gedaan aan de Rabo fietstocht in de kop van Noord-Holland.  Op de foto rechts zie je het enthousiaste vijftal. Van rechts naar Links; Cees, Wilma, Ruben, Joke en Jos.

Om 9:30 is het vijftal gestart in Zwaagdijk en waren rond 13:00 u weer terug.  En hoe! In die tijd hebben ze 38 km gefietst. Cees vertelde: “Het landschap is afwisselend en zeker het gedeelte langs het IJsselmeer is de moeite waard. Het was ons niet bekend dat er leuk gefietst kon worden en je komt ook nog door leuke dorpjes. Het weer werkte mee. Een enkele regenbuitje maar voor dat je je regenpak aan had was alweer droog en er was bijna wind.”

Een leuke fietstocht en het heeft dankzij de Rabobank een mooi sponsorbedrag opgeleverd. Fun Diving wist vijf mensen op de been te krijgen. Cees zegt: “We waren met z’n vijven maar er hadden er ook acht mee mogen doen en dan hadden we nog een groter bedrag gekregen. Voor volgend jaar kunnen zowel Joke, Wilma, Jos Ruben en ik deze Rabo Sponsor fiets tocht van harte aanbevelen!”

Share